Ervaringen

Mede dankzij jouw inzet is de herinneringsdienst van Lambert een waardig, prachtig en onvergetelijk afscheid geworden. Bedankt! Ut wáár honderd!”

Familie Uijen, Berghem

“In januari hebben we geheel onverwachts afscheid moeten nemen van ons Pa, maar door de hulp van Hans werd ons veel uit handen genomen. Zeker daar hij alles zo goed aanvoelde en het zo goed allemaal verwoordde, hebben wij genoten van een prachtig afscheid. Ik kreeg pas nog een reactie dat de crematie zo mooi en persoonlijk was.”

Annie Dekkers, Oss

“Door de begeleiding van Hans is het een mooi en persoonlijk afscheid geworden. Betrokken zijn, meedenken en oprechte belangstelling, dat is wat wij hebben gevoeld.”

J. van de Beek, Helmond

“Het was respectvol
van af het eerste contact voelde alles heel vertrouwd.”
Anita Loeffen, Macharen

“Hans heeft ons heel fijn geholpen bij de voorbereidingen en de dag van de dienst. We zijn heel erg dankbaar dat hij dit voor ons zo goed heeft kunnen doen. Bedankt Hans!”
Natasja van Rijn, Heesch

“Beste Hans, dankzij jouw betrokken begeleiding en persoonlijke inbreng hebben wij op een fijne manier afscheid kunnen nemen van ons mam. Je hebt ons veel uit handen genomen waardoor het voor ons een stuk gemakkelijker was.
Wij kijken er met een goed gevoel op terug, daarvoor onze hartelijke dank.” 
K. De Bruin, Helmond

“Al tijdens ons eerste gesprek voelden wij ons volkomen begrepen en gerustgesteld. Wij waren onder de indruk van de kwaliteit waarmee Hans onze informatie over de overledene heeft samengevat in een presentatie die volledig recht deed aan wie die persoon was. Hans zit niet zakelijk tegenover je, maar staat als een vriend naast je en is altijd bereikbaar.” 
Peter van Kuilenburg, Vlierden

Hoewel mijn beide dochters en ik nog in totale in shock verkeerden na het plotselinge overlijden van mijn lieve man en hun zozeer geliefde pappa, werd er toch van ons verwacht dat we samen een mooi en waardig afscheid voor hem zouden voorbereiden.
Dit leek in eerste instantie een schier onmogelijke opgave, gezien de ontreddering waarin we verkeerden. Er moest immers veel werk worden verzet. Maar onder de bezielende regie van Hans, die ons voortdurend “bij de les”hield en – hetgeen niet onbelangrijk was- tevens de “deadline” in de gaten hield – zijn we daar uiteindelijk toch naar ieders volle tevredenheid in geslaagd. Het eindresultaat mocht er zijn en werd een mooie, ontroerende viering, waarin het leven van Jan in al zijn facetten werd belicht en boven al tot uiting kwam hoeveel hij voor ons gezin heeft betekend.
Wij willen jou alsnog hartelijk danken, Hans, voor de meelevende en tegelijker tijd onmisbaar stimulerende rol die jij in dit geheel hebt vervuld. Met hartelijke groet,

M. Jaspers Focks, Oss